Benvinguts al blog de Grafopèdia. Aquí podreu trobar un grapat d'informació que temporalment s'anirà publicant referent a la grafologia, grafoanàlisi, manuscrits, cal·ligrafia, tests projectius gràfics, educació, serveis grafològics, i un llarg ventall d'articles, documents i informació diversa.

Desitjo que aquest espai de Grafopèdia, que s'ha creat únicament amb l'interès de divulgar, informar i compartir, sigui del tot profitós pels grafòlegs d'arreu, i per altres interessats de disciplines afins a la grafologia.

Resto a la disposició de qui ho requereixi.


Molt cordialment,

Christian Mòdol Garriga
Pèrit Grafòleg - Grafoanalista - Docent

martes, 6 de marzo de 2012

El sentit de l'experiència


El sentit de l'experiència

L’escriptura és, de forma integral, una projecció semiincosncient de nosaltres mateixos, del nostre ser. La nostra herència adquirida i la nostra experiència, és la fórmula que sumada, confecciona la nostra identitat i la nostra forma de plasmar-nos en el paper. L’herència és inherent a nosaltres, no la controlem, ni tampoc podem decidir sobre ella, però l’experiència sí es pot construir. L’estima que se’ns oferia des de casa, amb els pares, ens va marcar; l’estima i l’educació a l’escola, també ens va marcar; i cada etapa de la nostra vida, ens marca de forma decisiva i ens defineix, modifica o transforma la nostra forma de ser, sentir, percebre i actuar. Quan escrivim, plasmem tota aquesta experiència mitjançant la “microgestualitat”, la qual queda impregnada en el paper de forma plàstica i gràfica. Des de la grafologia, és banal analitzar i interpretar quelcom, sense contextualitzar el que tenim davant; l’escriptura, parla de la nostra experiència, o millor dit, del resultat de la nostra experiència; per tant, escrivim sense por, de què ens hem d’amagar? De l’experiència? En els temps actuals, l’experiència de la vida té un valor immens.
La contextualització de qualsevol fet, pràctica, o succés, és la part més important per donar sentit a allò que estem fent.

Dóna sentit a la vida, dóna sentit a la Grafologia.





Christian Mòdol Garriga
Pèrit Grafològic, Grafoanalista i Docent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario